Umduğumuzdan çok daha büyük yatırımcılar gelecek

Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş “Biz burada istediğimiz kadar büyük bir hastane yapalım ama, Türkiye çapında ki, Kütahya’nın bilinirliliği hastanesinden dolayı olmaz. Biz eğer ön plana çıkacaksak Yoncalı Fizik Tedavi ile ön palana çıkarız. Yoncalı ismini mutlaka yaşatmalıyız” dedi. 

Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy parti binasında yapılan basın toplantısında Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş şu ifadelere yer verdi.

UMDUĞUMUZDAN ÇOKDAHA BÜYÜK  YATIRIMCILAR GELECEK

Zafer Organize Sanayi Bölgesi için bu süreç atlatıldıktan sonra inanılmaz bir şekilde büyük firmalar bizleri de arıyorlar. Umduğumuzdan çok daha büyük yatırımcılar gelecek diye inanıyorum. Siyasete başladığımız günden buyana Zafer OSB’yi hep anlatıyoruz. Çok ciddi firmalar bizleri de aracı koyarak yer tahsisinde bulunmak istiyorlar. 

YONCALI İSMİNİ  MUTLAKA YAŞATMALIYIZ

Milletvekili Erbaş “Benim korkum şu, yıkım kararı var demiştim Yoncalı’daki FTR için, bir önceki valimiz, bir basın açıklaması yapmıştı Ömer Bey benim sözlerime istinaden “bir deprem raporu var. Yıkmayacağız ama, güçlendireceğiz” ister yıkalım ister güçlendirelim. Ama, Yoncalı Fizik Tedavi Hastanesi Yoncalı olarak mutlaka kalmalı, orada yapılan diğer Fizik Tedavi Hastanesi ile şu anda Güriş’in yaptığı büyük hastane ve kendisine bağlı FTR’ nin dışında bizim Yoncalı ismini mutlaka yaşatmalıyız.  Bir Fizik Tedavi Hastanesi olarak Yoncalı’yı devam ettirmemiz lazım!  Dedi.

TURİZMLE İLGİLİ  HİÇBİR  TOPLANTIYA  KATILMADIM

Sokakta ki vatandaş, organize Sanayi’de ki esnaf benim turizmci olduğumu TBMM’nde Turizmle uğraşan üç Milletvekilinden birisi olduğumu, Turizm Üniversitesi olduğumu ve bu işten ekmek yediğimi ben 2,5 yıllık milletvekili hayatımda Turizmle ilgili hiçbir toplantıya katılmadım. Hiçbir yerden de benim bu konuda ki görüşüm sorulmadı. Ben yalnızca basın mensupları vasıtasıyla ulaşa bildiğim yerlerde toplantılarda, derneklerde turizm ile ilgili kendi düşüncelerimi anca buralarda anlatabiliyorum. Biraz önce Yoncalı ile anlattığım kısımda dahil, sokaktaki vatandaş benim turizmci olduğumu biliyor. O benim turizm ile ne düşündüğümü merak ediyor. Ben burada 500 yataklı otellerin rantabl olmayacağını resmi toplantılarda söylemedim. Ancak sizlerin huzurunda söyleyebildim.

KÜTAHYA’NIN BİLİNİRLİĞİ  HASTANEDEN OLMAZ

Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş “bizler istediğimiz kadar büyük hastane yapalım ama, Kütahya’nın bilinirliliği hastaneden olmaz” dedi. Erbaş açıklamasında şu ifadelere yer verdi. “Bu hastanemiz inşallah bu yıl biter diye tahmin ediyorum. Biz burada istediğimiz kadar büyük bir hastane yapalım ama Türkiye çapında ki, Kütahya’nın bilinirliliği hastanesinden dolayı olmaz. Biz eğer ön plana çıkacaksak Yoncalı Fizik Tedavi ile ön palana çıkarız” dedi. 

PAYLAŞ